Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu

WEB https://salihliticaret.meb.k12.tr
Adres : Yeşilyurt Mahallesi 769. sk No93 Salihli/MANİSA
VİZYON : Ulusal değerlere bağlı,topluma yararlı,ahlaki değerlere saygılı pozitif düşünen öğrenmeyi öğrenen bireyleri geleceğin liderlerini yetiştirmek için varız
MİSYON : Bilgiyi kullanan değil üreten,kendiyle gurur duyan çevresinin ihtiyaç duyduğu bilgi beceri ve teknolojiye ayak uydurmuş ,insan haklarına saygılı girişimci ve üretken bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : Başarılarımız Bölümündedir..

Saatler : Başlama:9:00 Bitiş:15.30
Servis :
Ulaşım : Okulumuz Salihli Yeşilyurt Mahallesindedir. Okulumuza Barış Mahallesine giden şehiriçi minibüsleri ile kolayca ulaşılabilinir.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Yeşilyurt Mahallesinde olup, Orman Lojmanları yanındadır. Çok yakınımızda Telat Zurnacı 70. Yıl sağlık Meslek Lisesi inşaatı bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okul İlçe Merkezinde olup, İl Merkezine 72 Km. uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Halk Oyunları,Voleybol Etkinlikleri,
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Çocuğumla Okuyorum Okuyan nesil yetiştiriyorum,Kodlamanisa,Dyned,